Möbelkomponenter efter dina önskemål

Vi tillverkar möbelkomponenter i olika bearbetningsstadier, från enklaste kantlistning till färdig komponent. Du väljer om vi ska packa på pall, styckförpacka eller montera. Vill du att vi skickar varorna direkt till din kund så ordnar vi det också.

Möbelkomponenter

Med möbelkomponenter avser vi allt vi tillverkar i fabriken. Ditt behov kan vara allt från den enklaste sinklist till en skiva med avancerad form och komplicerad fräsning. Vår moderna maskinpark och vår samlade kompetens gör att vi kan tillgodose ditt behov i de allra flesta fall. Det senaste tillskottet i maskinparken är vårt 5-axliga CNC-bearbetningscenter, som gör omöjliga former möjliga.

Limmade laminatämnen

Med limmade laminatämnen avser vi laminat som limmats på en bärare av spånskiva, mdf, plywood, EUROLIGHT®, OSB Combiline. Vårt lager av laminat från Egger och FunderMax kan fr.o.m. januari 2017 levereras som limmade laminatämnen, som du antingen kan bearbeta själv eller låta oss såga till, kantlista, borra och fräsa. Vår helt nya presslinje klarar limmade ämnen i format upp till 3100×1550 mm.

Även linoleum och kork är möjliga att pressa i vår nya anläggning.

Hyllplan

Med hyllplan avser vi en möbelkomponent som ska användas som hyllplan. Vi levererar efter ditt behov – allt från enklaste hyllplan till spännande hyllplan med rundad kant.

Bordsskivor

Med bordsskivor avser vi möbelkomponenter som ska användas som bordsskivor. Vi levererar efter ditt behov – allt från enklaste bordsskiva till spännande bordsskivor i alla möjliga former. De vanligaste materialvalen till bordsskivor är direktlaminat, laminat och kompaktlaminat. Från lager levererar vi också ett standardsortiment av bordsskivor.

Beställ bordsskivor direkt från lager >

Kontakta oss gärna

Kristoffer Jonasson

Regionchef

0472 - 55 09 53 / 070 - 955 09 33

kristoffer.jonasson@sonsab.com