Vi samarbetar med de bästa

Vi samarbetar med några av marknadens ledande och mest tongivande materialleverantörer, såsom Egger, FunderMax och Döllken. Det innebär att vi kan leverera små partier med en rimlig fraktkostnad och stora partier till priser baserade på volymfördelar. Det innebär också att materialet vi erbjuder håller en hög och jämn kvalitet. De vanligaste artiklarna har vi på lager i Hjortsberga.

Egger - More from wood

Vi är stolta över att kunna erbjuda Eggers hela kollektion av melamin- och laminatbelagda skivor, råa skivor och kantlister. Eggers kollektion är ett komplett system, med ett avgränsat men omfångsrikt sortiment, av färger, dekorer och material, för leverans direkt från lager. Idén med kollektionen är att man ska kunna bygga ihop en produkt med olika skivmaterial och kantlist i samma färg eller dekor från en och samma leverantör. Från lager kan du köpa i små volymer och vill du köpa mer, producerar Egger i de volymer du önskar.

Läs mer om Egger >

FunderMax – for people who create

FunderMax produktpalett består framför allt av laminat och kompaktlaminat för både inomhus- och utomhusbruk. Kompaktlaminat är ett extremt tåligt material, som finns i många olika dekorer och varianter – för egen bearbetning eller som färdig produkt. Det används ofta i den designmedvetna möbelindustrin. I och med att det är så tåligt lämpar det sig även väl för att inreda extra utsatta miljöer, till exempel våtrum, sjukhus, skolor, balkonger och fasader.

Läs mer om FunderMax >

Döllken

Direktlaminat representerar Döllken och kan erbjuda deras kantlister direkt från lager. Döllken är ett över 125 år ungt innovativt företag som kontinuerligt utvecklar nya och spännande produkter. Några exempel på detta är laserkantlisten – Fusion Edge, Digital Edge – kantlisten med digitaltryck.

Läs mer om Döllken >