Vår stolthet – din trygghet

Efter 35 år i branschen vågar vi säga att vi är experter på direktlaminat och laminat. Kunskaperna vi samlat på oss använder vi varje dag för att hjälpa våra uppdragsgivare omvandla deras ljusa idéer till väl fungerande verklighet. Med ett stort utbud av färger, dekorer och material i kombination med moderna och flexibla tillverkningsmöjligheter inspirerar vi kunder inom vitt skilda branscher. Allt från inredare och arkitekter till snickeriföretag och byggherrar. Förutom att vi kan hjälpa dig tillverka komponenter och möbler, säljer vi även material, för dig som vill göra jobbet själv. Oavsett vilket du anlitar oss för, kan du räkna med högsta kvalitet. Vi vet hur materialet ska bearbetas för bästa funktion, hållbarhet och slutresultat. Vi är dessutom vana att leverera till högt ställda krav. Du hittar oss i Hjortsberga strax utanför Alvesta och Växjö, men vår företagskultur sträcker sig mycket längre bort än så. Allt handlar om dig, oss och vad vi kan göra tillsammans. Med skräddarsydda lösningar utgår vi alltid från vad du som kund behöver, och inte vad vi vill sälja. Vad kan vi göra för dig?  

I hjärtat av Småland

Hur hade Direktlaminat sett ut om det inte legat just här, i de småländska skogarna? Det kan man inte så noga veta, men vi är ganska säkra på att entreprenörsklimatet här har format oss till dem vi är idag. Kluriga och påhittiga, kostnadsmedvetna och flexibla. Ett gäng som håller vad vi lovar och alltid strävar efter att göra vårt allra bästa.

Hos oss finns det gott om nytänkande och högt i tak som får människor att växa och trivas. Dessutom är hjärterummet stort. Så har du vägarna förbi är du alltid välkommen in på en kopp kaffe.

Människor, maskiner och material

35 års erfarenhet ska löna sig för dig som kund. Våra medarbetare hjälper dig hela vägen med att utveckla konstruktionen baserat på lämpliga material, från idé och fram till färdig produkt.

Våra maskiner är moderna och bestyckade med diamantverktyg för allra högsta finish. De är utrustade för maximal flexibilitet både när det gäller form och seriestorlek.

Vi lagerhåller direktlaminerade skivor, laminat, kompaktlaminat och kantlister från marknadens ledande leverantörer. Vill du ha bitarna sågade i format så fixar vi det i vår helformatssåg.