Så jobbar vi

Många idéer men ingen bra leverantör? Då har du kommit rätt. Vi tillverkar inte laminat, men är rysligt duktiga på att bearbeta laminat. Vi kan hjälpa dig med tillverkningen, från idé till färdig produkt. Här kan du läsa mer om hur ett samarbete med oss på Direktlaminat kan se ut.

Processen-1

Från idé till färdig produkt

Idé

Vilken typ av produkt vill du ta fram – monterad eller i delar? Hur ska den fungera i färdigt skick? Vilka ytskikt och bärarmaterial har du funderat över? Melamin eller laminat? Ska den vara grön eller röd?

 

 

Försäljning

Sådana frågor är de som jobbar med försäljningen vana vid. Deras uppgift är att förstå dina behov och konkretisera dina idéer till en offert och i förlängningen en färdig produkt.

 

 

Konstruktion

Men innan vi har kommit så långt, har vi tillsammans med dig, våra konstruktörer, beredare och inköpare diskuterat oss fram till en lösning som uppfyller dina krav på funktion och estetik, är produktionsanpassad och materialoptimerad för bästa totalekonomi.

 

 

 

 

Offert och order

När allt är klart skickar vi en offert på den färdiga produkten och när du lägger ordern är en stor del av vårt jobb redan gjort. Visst, produkten ska naturligtvis tillverkas också men först får du en ritning att godkänna och en tydlig orderbekräftelse.

Tillverkning

Det relativt kompletta offertunderlaget konverteras till arbetsorder och produktionsritningar – tillverkningen kan börja. Under tillverkningsprocessen kontrollmäter vi i alla processer, så att produkten blir som ritningen visar och att produkten blir den kvalitetsprodukt du förväntar.

 

Leverans

När produkten är färdigtillverkad emballerar vi den väl för en säker och skadefri transport till angiven adress.